Kom jij ons team van coaches versterken?

Wij zoeken enthousiaste (team)coaches voor inspiratiesessies en leiderschapsontwikkeling

Geef je praktijk een waardevolle en inspirerende impuls

Werk mee aan de 'best team' beweging in organisaties, met een innovatief platform dat hierop aansluit.

Al ruim 15 jaar helpen wij teams om beter te communiceren en samen te werken. We hebben een krachtige methode ontwikkeld, waarbij jij ook je eigen creativiteit kunt inbrengen. Je krijgt training en een digitale bibliotheek met alle werkvormen om een goede bijdrage te leveren.

Je biedt opdrachtgevers een blended learning aanpak, waar je (team)sessies combineert met een platform met online tools. Je geeft je eigen praktijk een impuls. En je bouwt mooie en langdurige relaties op.

Wij geloven in een betere
en gezondere werkomgeving

Wij willen het mensen makkelijk maken om productiever, succesvoller en gelukkiger te worden. Wij hopen dat mensen meer begrip, respect en waardering krijgen voor elkaar.

Inspiratiesessies & online platform
helpen mensen echt te ontwikkelen

Mensen inspireren en meer inzicht geven in zichzelf - waar ze in de praktijk ook echt iets mee gaan doen.

Innovatief in denken
en doen

Wij ontwikkelen moderne tools, ook voor nieuwe werkwijzen zoals Agile en Lean. We bieden integratie met de digitale werksystemen van onze opdrachtgevers, zodat tools nog makkelijker te gebruiken en te delen zijn.

De enige profiler die spoort met actuele neuroscience

[email protected] is niet alleen gevalideerd en betrouwbaar, het is de enige profiler die spoort met recente neuro-psychologische wetenschap. Onze resultaten kloppen, en dat merk je: 95% van de mensen herkent zich in het profiel, de inzichten werken echt, en direct.

Flexibele, en beproefde methode

In ruim 15 jaar hebben wij een beproefde methode ontwikkeld met een natuurlijke flow, waar teams en coaches flexibel op kunnen varieren, zodat elke sessie aansluit bij de vraag van dat moment.

Agile coaches, teamcoaches, trainers en facilitators

Maar ook mediators en (ICT-)consultants kunnen de methode goed inzetten in hun werk. Je volgt diverse praktische en interessante trainingen.

Coach voor leiderschapsontwikkeling

Na een gedegen training help jij professionals en managers meer inzicht te krijgen in zichzelf en anderen. Je koppelt inzichten terug in 1-1 coachsessies en ondersteunt hen (online) bij hun professionele ontwikkeling.

Teamcoach voor inspiratiesessies en coachingstrajecten

Een aanvullende training bereidt je voor op het begeleiden van teams met de inzichten en tools. Je ontwikkelt langdurige relaties met de opdrachtgevers. Je zet je eigen creativiteit en inspiratie naar hartelust in.

Train-the-trainer en Co-creatie

Een verdiepende training voor ervaren teamcoaches. Je ontwikkelt samen met ons nieuwe werkvormen en online tools voor een dynamisch werkveld.

Maak kennis met enkele van onze externe coaches

Onze coaches zijn dagelijks aan de slag bij organisaties door heel Nederland.

Coach Sandra Minnee

Sandra Minnee

Coach Eva Zoet-Wissink

Eva Zoet-Wissink

Coach Elise Verberg

Philia Lijdsman

Coach Miriam Schelvis

Miriam Schelvis

Coach Wim Kruit

Wim Kruit

Coach Sandhya Chandoesing

Sandhya Chandoesing

Coach Ben Hogeveen

Minne Staverman

Coach Anne-Marie van Walraven

Anne-Marie van Walraven

Coach Els Molenaar

Els Molenaar

Coach Tamara Parren

Tamara Parren

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op!

Wij zoeken coaches, teamcoaches, Agile coaches, trainers en facilitators, en ook mediators en (ICT-) consultants kunnen de methode goed inzetten in hun werk.
[email protected] is iets voor jou wanneer ons model en onze innovatieve aanpak je aanspreekt en je enthousiast wordt van de combinatie van face-to-face (team)werk met online follow-up op de werkplek. Wanneer je co-creatie inspirerend vindt en graag toepassingen maakt die mensen echt verder helpen.
Ja, beide trainingen zijn door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) erkend en geaccrediteerd met PE-punten. NOBCO coaches ontvangen korting op de trainingskosten.
Ja, je kunt dit terugvinden op de website van MfN in de PE-agenda onder Aanbieder PE.

Ja, ik heb interesse!

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!